top of page

Aannemer

Constructeur, installateur, ...

3-removebg-preview.png
WhatsApp_Image_2022-12-07_at_4.45.47_PM__1_-removebg-preview.png
WhatsApp_Image_2022-12-07_at_4.45.47_PM-removebg-preview.png
appstore-removebg-preview (1).png
playstore.png
Services
beng-removebg-preview.png

BENG

Ook voor de BENG is het op juiste wijze vastleggen van bewijs van groot belang. Logisch dat aannemers dit dan ook doen met CHEPP!

Online werken icoon.png

Online en Offline

Met de native apps voor Android en iOS werkt u online en offline door.

3-removebg-preview.png

2D en 3D documenten

Met CHEPP kunt u vanuit protocollen werken, maar ook vanaf tekening of document. CHEPP ondersteunt tweedimensionale tekeningen, maar ook BIM-modellen (IFC-bestanden). 

Aannemer.jpeg

Opleveren

De oplevering is een belangrijk moment. Het imago van uw aannemersbedrijf wordt er mee gemaakt of gebroken. Zeker weten dat u niets heeft gemist bij de vooroplevering voorkomt verassingen. In control zijn dat eventuele gebreken echt, goed en tijdig verholpen zijn is een must.

 

CHEPP maakt het u makkelijk. U beschikt meteen over overzichtelijke rapportages. Zo heeft u het gebrek en de oplossing direct in beeld. 

chepp_-removebg-preview.png
About

Kwaliteit vastleggen

De Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB), de Omgevingswet, omgekeerde bewijslast en het consumentendossier vragen allemaal om één ding: bewijs van kwaliteit. Dit past in een tijd waarin steeds sneller aansprakelijkheid en schade wordt geroepen.

 

Niet voor niets is CHEPP uniek als softwaremotor achter het erkende kwaliteitsinstrument WKI. CHEPP helpt u op de juiste wijze dossiers op te bouwen. Gebruiksvriendelijk, slim en zeker.

KAM, Werkplek-inspectie, Veiligheidsinspecties en RI&E 

Kwaliteit kunt u leveren als medewerkers gezond en veilig zijn. Met CHEPP is het dan ook mogelijk om de werkplekinspectie, veiligheidsrondes en RI&E (Risico inventarisatie en evaluatie als bedoeld in art. 5 Arbowet) direct uit te voeren. Ook uw milieu-eisen en compliance opnemen? Dat kan.

Één app, één website, één integrale oplossing

Alles komt samen in CHEPP. Uw eigen kwaliteitscontroles en inspecties, de kwaliteitsborger die het WKI gebruikt en uw rapportages en verslagen. Geen losse apps of verschillende websites. Alles is centraal voor u geregeld.

workflow.jpeg

Workflow en Planning

Met CHEPP heeft u altijd grip. Met de workflow vanuit het kanbanbord ziet u direct welke bouwplannen in welke fase van het proces zijn. U ziet de status per bouwplan en de tellers laten weten of u op tijd bent.

 

De strokenplanning (Ganchart) geeft de planning mooi en overzichtelijk weer. Werkt u ook met het WKI? Dan is de gantchart ook direct gekoppeld met KYP.

Contact

CONTACT

Let’s work together

Welbergweg 75, Hengelo

info@go2sure.nl

Tel: 0541 853 667

iso27001.jpg
  • LinkedIn
  • Facebook

Interesse of vragen?

Bedankt voor het versturen!

CHEPP_UB_SDlogo.png
bottom of page